info@vantkloosterconsult.nl
06 82826882

Aanbevelingen

Xandra Haas, directie Vitalis/social controller

Petra is een innovatieve, zeer daadkrachtige leider die haar nek uitsteekt, handelt vanuit een duidelijke visie en dichtbij de werkvloer aanwezig is, echt ondersteunt en faciliteert naar Rijnlands model.

Wilfried Goris, arbeidsmediator en manager

Al meerdere jaren werk ik met Petra samen. Eerst in haar hoedanigheid van clustermanager behandelgroep bij Thebe Breda (waar ik locatiemanager was) en sedert 2 jaar als directeur Intensieve Zorg bij Vitalis Woonzorggroep te Eindhoven, waar ik projectmanager ben. Wie met Petra werkt ontmoet een sympathieke toegankelijke vrouw, die een enorme dynamiek uitstraalt, gedreven door haar grote en authentieke betrokkenheid op zorg voor cliënten en medewerkers. Je hoeft nooit te twijfelen aan wat ze zegt en daarmee ook bedoeld; helderheid en consistentie zijn haar handelsmerk, gecombineerd met openheid en directheid. Waar zij komt, brengt ze beweging tot verandering teweeg. Een verademing, meer dan gewenst in organisaties met ambitie en ‘bewegingsdrang’.

Bas van Rooy, bureau Bas

Voor de Vitalis locaties Peppelrode, Wissehaege, Vonderhof en Brunswijck werkte ik intensief met Petra aan de plannen voor de interieurs. Haar heldere visie op zaken en de duidelijke vraagstelling zijn onderdeel van de succesvolle resultaten. Petra is een daadkrachtige directeur die weet wat ze wil. Voor mij als adviseur is dat prettig werken. Ze is als directeur zichtbaar in de gebouwen en heeft goed door wanneer er verandering nodig is. Een mooi voorbeeld hiervan is de verbouwing van de huiskamers van Vitalis Wissehaege. Vanuit haar inhoudelijke visie kregen we de opdracht er echte huiskamers van te maken waarin de bewoners zich prettig voelen. Ze kijkt met een kritische blik mee naar de plannen, maar geeft ook ruimte aan de managers en teams.

Alice Offringa, fundraiser, corporate marketeer zorggroep Laurens

Petra van ‘t Klooster is een zeer energieke manager met oog voor detail. Ze inspireert, motiveert en stimuleert haar teams om samen het verschil te maken. Ze gaat daarbij geen probleem uit de weg. Is eerlijk, kordaat en ambitieus.

Lydia Verheijen, locatiemanager Thebe

Ain’t no mountain high enough, ain’t no river wide enough… Petra komt er overheen, langsheen en zo nodig doorheen. Subtiel en met respect. Doeltreffend en overtuigd. Met liefde voor het vak.

Jaap Peters, directeur ‘de Limes’

Meerder keren kwam ik Petra tegen. In zakelijke relaties maar ook als cursist van ons bureau op het gebied van Rijnlands organiseren. Zij kan prima abstracte begrippen vertalen naar het concrete dagelijks handelen van de aan haar toevertrouwde collega;s. Leiding geven doe je immers met twee woorden. Petra is geen type om uitsluitend op de winkel te passen, maar juist ook om de mensen op een slimme manier in de goede richting te krijgen.

Contact


Van ’t Klooster Consult

Ruitersboslaan 70
4837CK Breda

Tel 06 82826882

info@vantkloosterconsult.nl

Contact pagina